Usi interior Filomuro.

Pentru un design minimalist in ton cu tendintele, usile interioare cu toc ascuns sunt perfecte. Din ce in ce mai multi oameni aleg sa mearga pe mana designerilor de interior si a arhitectilor, preferand un stil minimalist pentru casele lor. Usile se intind pe toata inaltimea peretelui, iar tocul nu intrerupe armonia liniilor si a spatiului din apartament.

Usi de intrare Dierre.

Pentru a oferi caminului dumneavoastra o buna izolatie termica si fonica.

Gresie si faianta Porcelanosa.

Gresia si faianta provenite din Castellon sunt des folosite in apartamentele cu finisaje de calitate. Materialele de inalta clasa asigura o folosire indelungata si rezistenta la uzura in timp, si astfel puteti beneficia de un raport pret-calitate de exceptie.

Obiecte sanitare BORRAS si Roca Design.

Am ales pentru apartamentele noastre obiecte sanitare elegante, realizate din materiale de inalta calitate care au fost premiate pentru design-ul lor, BORRAS si Roca Design. Astfel, puteti beneficia de o calitate si design de lux la un pret convenabil. Acestea fiind detalii care aduc plus valoare si personalitate proiectului nostru.

Casa scarii si treptele vor fi placate cu marmura.

Placarea casei scarii si a treptelor va fi executata cu marmura, pentru un plus de eleganta.

Tamplarie exterior Salamander.

Salamander inseamna calitate, inovatie si grija pentru mediu. Cu ferestrele si usile SALAMANDER atingeti echilibrul perfect intre izolare si comunicare, astfel incat sa va bucurati pe deplin de stralucire si lumina vara, cat si de confort iarna.

Prize si intrerupatoare Panasonic.